Några rader
Vet att jag är dålig på att uppdatera, men här kommer iaf ett  inlägg.
I kväll har vi varit på Nikes sista valpkursträff. Idag stod stadspromenad på schemat. Nike var rätt duktig, men ack vad hon drog i kopplet. Hon var å andra sidan inte så rädd för saker och ting och nosade gärna.  Hon är rätt duktig på att fönstershoppa..... hon slog huvudet i skyltfönstren två gånger, hon fattade liksom inte att det var ett fönster där. Knäppo!

Idag har jag haft barngympa med 4-åringarna där jag vickar. Så skoj! Har också gjort en snögubbe och en jättestor snöhäst! Skulle ha fotat den.

Måste skryta lite också. =) På två dagar  (igår och idag) har jag fått 3 fina beröm av 3 olika personer för hur jag är som lärare! Det värmer och peppar! =) 

Jag vill ut och resa! drömmer om utlandsresor hela tiden - det måste betyda att det är dags. Kan jag inte få lite pengar av Svenska Spel som gick flera miljarder i vinst 2008. Det räcker med 20 000. 

Imorrn är det äntligen fredag. Det betyder God mat, ett glas rött, På spåret och lite av Let´s Dance. Nike ska också badas och göras fin. (Jag brukar somna i soffan kl 22)

Nu ska jag lägga ner huvudet på kudden och drömma mig bort till varmare breddgrader!

Sov så gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback