sunday bloody sunday

Ja nu har det inte varit en sån dramatisk dag som rubriken kanske antyder, MEN jag hade en sån sjuk mardröm i natt som jag har gått och tänkt på hela dagen. 

När jag vaknade vid 4:13 så hade jag svårt att andas och jag var verkligen livrädd. Jag väckte P så han fick lugna ner mig lite. När jag sedan insett att det faktiskt var en dröm tänkte jag skriva ner drömmen och skicka in den till någon som är intresserad av filmmanus. Tog en snus och låg och övervägde det hela, men stäckte mig istället efter fjärrkontrollen för att slå på TV'n, men den for bakom sänggaveln. 

Sen är det ju alltid så, att när man ska förklara en mardröm dagen efter  låter det inte ett dugg jäkla hemskt, Dessutom kommer jag inte ihåg alla detaljer, vilket jag gjorde när jag vaknade inatt. Hur som helst  handlade drömmen om att det var typ krig här på Å-hem där vi bor.  Men först var det en liten scen där mina grannar, som i drömmen var judar, försökte övertala mig att konvertera till judendomen. Jag sa att jag inte var intresserad men tjejen, som var i min ålder, lyckades övertala mig. Och det som gjorde att jag blev jude var att hon kysste mig och steg in innanför tröskeln, Sen gick hon. Hmm, sedan skulle jag gå på centrum för att inhandla lite gosaker. När jag var på väg hem satt det ett gäng terrorister på vägen samt några vidriga tyska som förnekade förintelsen, de hade plakat där det stod så. De var groteska i ansiktet och var skitiga och fruktansvärt vidriga. De skrek att att de skulle bomba ner hela Å-hem och massa andra saker som jag inte kom ihåg. När jag kom hem hade P och hans vänner råkat låsa ut mig  och de spelade jättehög musik, så de hörde inte när jag knackade. (Jag ville ju hem och förvarna dem så vi kunde fly). jag bankade och bankade, men ingen reaktion. Dessutom hade jag glömt mobilen så jag kunde inte ringa honom. Sen gick jag till ett annat lägenhetshus för att få tag på en telefon. När jag äntligen fick tag på en tele så kom jag inte ihåg numret till Pär, (Jag kan det inte utantill nu heller). När jag var i detta hus började dessa terrorister och förintelseförnekare att dyka upp över allt. De hade tejpat för dörrar och kopplat ur alla hissar. Det var så fruktansvärt hemskt. Här kommer jag inte ihåg så mycket ifrån mer än att det var en sådan stress och oro att ta sig ut ifrån huset.  Drömmen slutade i alla fall med att P och jag möttes på en gräsplätt och sedan fick lift av en överklassfamilj. När vi tittade i bakrutan tog vårt hus eld. Så jävulska sjuk dröm. Men de sjukaste är ändå att jag tyckte att drömmen skulle kunna bli till en film. Haha jag är så knäpp ibland.

Idag har jag tvättat, promenerat, tittat på vintersport, tagit en tupplur och varit och tränat. Nu väntar jag bara på att Mia och Klara ska börja =) 

Spotify är det bästa som finns! Att inte jag kom på det, då kanske man hade varit miljonääääääär nu!

Ha en bra kväll!Kommentarer
Postat av: Alexandra

Men gud vilken dröm, haha! Nej inge mer Lips. Själva boxen är kvar i Sundsvall än men jag hoppas Petter är klar med den nu så kan vi ta ner den till helgen. Då jäklar ska här sjungas :) Men har du sett om det gick att fixa fler låtar? Stod det inget om att man kunde ta sina favoriter typ?Klappa Nike och hälsa P:)

Postat av: Anonym

Tänkte ju skriva i din blogg, men jag har fan glömt lösenordet.

2009-01-28 @ 23:23:52
Postat av: VLÄ

antar att det är Sam som har skrivit inlägg nr 2. Ledtråden till löseordet är ett djur som är litet och går på batterier, älskar cola. Ett djur alltså, plus owich på slutet. Ett och samma ord, små bokstäver.

2009-01-29 @ 16:36:46
Postat av: Anonym

antar att det är Sam som har skrivit inlägg nr 2. Ledtråden till löseordet är ett djur som är litet och går på batterier, älskar cola. Ett djur alltså, plus owich på slutet. Ett och samma ord, små bokstäver.

2009-01-29 @ 16:37:20
Postat av: Alexandra

Såg dig i Sundsvalls tidning reklam idag :)

2009-02-13 @ 16:34:57
URL: http://brummagummans.blogspot.com
Postat av: Junitjej

En sådan snygg blogg!

2009-03-06 @ 20:55:50
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Äneth

TACK! Deet tycker jag också! =)

2009-03-07 @ 15:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback